Bruiloft - Rhenen.
Op 26 augustus hebben ze de muziek op onze bruiloft verzorgt. We kijken terug op een erg leuke feestavond (met een gevulde dansvloer van begin tot eind). Patrick en Marcel bedankt!

Gerhard & Carlijn. 

Bruiloft - Arnhem.

Op 4 augustus zijn wij getrouwd, wat een prachtige dag en wat een prachtig feest! DJ Kelvin en DJ Marcel M wisten ervoor te zorgen dat de dansvloer van openingsdans tot het laatste nummer constant vol stond met dansende gasten. Wij hebben ontzettend genoten en voelden ons compleet ontzorgd, alles was tot in de puntjes geregeld en de DJ's voelden perfect aan welke muziek bij onze gasten in de smaak viel. in 1 woord: perfect!

Patrick & Elisabeth

Bruiloft - Arnhem.

7-7-2017 ook een topfeest dankzij DJ Kelvin alle gasten hebben zich goed vermaakt dus het was een geslaagde avond!

Martijn & Melissa.

 

Bruiloft - Volterra (Toscane/Italië). 

Liefdevoorfeest.nl weet hoe je een feestje moet bouwen! Ze hebben op onze bruiloft alle gasten op de dansvloer gekregen en ze danste ook nog! ☺️ Mijn vriendinnen hebben verbaast staan kijken dat hun mannen aan het swingen waren! Een hele prestatie! Echt super goed!! Een avond om nooit te vergeten! Echt ontzettend bedankt! Jullie zijn geweldig!!


Robin & Jo-Ann

 

 

Bruiloft - Wijchen.

 

Wij hebben een fantastische avond gehad dankzij Patrick. Als DJ voelt hij perfect aan waar het publiek van houdt waarbij hij tegelijkertijd rekening houdt met de wensen van zijn klant/het bruidspaar. Dank hiervoor!

 

Melvin & Kim 

 

 

Bruiloft - Lunteren.
Wij zijn getrouwd op misschien wel de warmste dag ooit in Nederland, en we waren bang dat iedereen buiten zou gaan zitten en de dansvloer leeg zou blijven. Maar na de  openingsdans is de dansvloer geen seconde leeg geweest en dat zijn jouw verdiensten! Na de nodige gasten gesproken te hebben, zijn wij ook richting de dansvloer gegaan, en hebben de rest van de avond genoten van de goede, gezellige dansmuziek. Precies zoals we dat graag wilde. Wij, en al onze gasten, hebben genoten van een super feest dankzij jou. Bedankt!

Theo & Annemieke

    

Bruiloft - Ellecom.

Vanuit Dieren willen wij als pasgetrouwd stel jou bedanken voor de fantastische avond op ons bruiloftsfeest afgelopen 22 mei! Jij hebt een fantastische show neergezet met de paarse accenten die wij graag wensten. De muziek was helemaal top! Als bruidspaar zeiden wij tegen elkaar dat we nog nooit zoveel mensen op een feestje hebben zien dansen! De dansvloer stond vol en de stoelen waren leeg. Onze favoriete nummers werden gedraaid en alle gasten, van jong tot oud, hebben muziek gehoord die ze leuk vinden. Ook willen wij jou bedanken voor de leuke samenwerking voorafgaand aan het bruiloftsfeest (even in no-time het openingsnummer veranderen haha). Veel geluk met de komende feesten waarop jij aanwezig mag zijn, wij houden jou aanbevolen!

Raymond & Sabine.

Bruiloft - Rhenen.


Graag willen wij jou bedanken!
Zonder jou was er geen feest, je maakte de juiste sfeer met de muziek. Je had heel snel door op welke muziek de mensen begonnen te swingen. Je hebt iedereen de hele avond op de dansvloer gehad, het was echt SUPER!

Dennis & Lieneke.